Labora Legal har et omfattende netværk – både nationalt og internationalt. Det giver os den bedste adgang til andre dedikerede specialister, skulle der opstå behov for rådgivning uden for vores specialistområde.

Advokater med speciale i ansættelsesret

Som klient hos Labora Legal betaler man for kerneydelsen – rådgivning, sparring og effektiv problemløsning. Vi er altid fleksible, hurtigt agerende og responsive i et tæt og personligt samarbejde med vores klienter.
Labora Legals partnere har alle mangeårig erfaring med ansættelses- og arbejdsret og har gennem mange år været en del af partnerkredsen i nogle af Danmarks største advokatfirmaer. Det har givet stor indsigt i mange forskellige brancher, hvorfor vi føler os godt klædt på, uanset om opgaven skal løses for multinationale selskaber eller mindre virksomheder.

Vi er en tæt samarbejdspartner inden for HR-området

Hos Labora Legal kombineres faglig juridisk kompetence med solid indsigt i virksomhedens bredere forretnings- og HR-mæssige aspekter. Derved er vi ikke blot leverandør af juridiske kvalitetsløsninger, men en tæt samarbejdspartner i vores klienters forretningsudvikling inden for HR-området.

Hos Labora Legal er vi engagerede på alle punkter – uanset tidspunkt eller omfang. Vi brænder for fagligheden og for altid at finde den rette løsning. 

Vi er fleksible, hurtigt agerende og responsive i et tæt personligt samarbejde med vores klienter.